Voor wie is De Salon?

De openbare concertzalen zullen profiteren van de persoonlijke atmosfeer van de Salon. De gastvrouw of gastheer die de Salon voor de gasten in de particuliere woning organiseert zal zich met de grondleggers van de historische salons identificeren – het is opwindend om te zien hoe de gasten met de kunstenaars in gesprek raken. Wanneer u De Salon voor uw zakenpartners of voor het jubileum van uw bedrijf boekt neemt u het stokje over van de ettelijke Mecenassen voor u die zagen hoe kunst een fantastische investering is en verdieping van de relaties kan bewerkstelligen.

De Salon kan op de meest uiteenlopende locaties georganiseerd worden. De benodigdheden zijn slechts een verzorgde omgeving, een goede vleugel en een uitnodigende sfeer. De Salon gedijt bij een geïnteresseerd en nieuwsgierig publiek.

Kortom – De Salon is voor een bijzonder breed publiek aantrekkelijk. De musici zijn van vrije muzikale huize, dus het repertoire kan op verzoek uitgebreid worden, mits het past binnen het specifieke programma.

De Salon: Durft u het aan?MD-Trio31099_2